Redaktörens tips och trix

Som abonnent på LantbruksFakta Digitals tjänster vill du naturligtvis få ut mesta möjliga av ditt abonnemang. I den här spalten kommer vi regelbundet att publicera olika tips och trix för att öka din nytta och glädje av abonnemanget.

Eftersom vi hela tiden utökar LantbruksFakta Digital med nyutvecklade och förbättrade tjänster kommer vi förstås också att presentera sådana nyheter på denna sida.

Vi tar dessutom gärna emot dina idéer och önskemål när det gäller hur vi skall utveckla våra tjänster!

Mycket välkommen till Redaktörens tips och trix!

Carl-Johan Mossberg

GDPR – Undvik dyra kundkontakter

Spar pengar, tid och problem genom att undvika telefonbearbetning eller reklamutskick till personer angett att man inte vill bli kontaktad av telefonsäljare eller få reklamutskick i brevlådan. Efter införandet GDPR-lagen i maj 2018, har vi på kunders önskemål, tagit fram en tjänst som inte bara gör det lätt att följa lagen. Den underlättar även vid val av kontaktsätt till de olika personerna.

Vilka tjänster ingår i mitt konto?

Ditt användarkonto kan innehålla fler eller färre av våra tjänster. Men ofta tillkommer nyutvecklade tjänster, som kan underlätta och effektivisera dina sökningar ännu mer. Om du vill se vad som ingår i ditt konto (och vad som inte ingår) är det mycket enkelt.

Mer info redan i träfflistan

Denna funktion gör det lättare skapa överblick över de egenskaper/uppgifter hos ”ägarna” som är viktiga för just dig som användare. Du behöver inte alltid gå in på personkortet för att se egenskap hos ägare. Det gör det enklare och snabbare att kunna sortera och prioritera på rätt målgrupp.

Sökning utboägare inom en viss kommun

Här kan du exempelvis hitta personer som har en förväntad intäkt, vilket är bra för exempelvis banker eller företag som säljer utrustning som exempelvis 4-hjulingar. Du kan också se aktivitet hos ägarna, och du kan dra slutsatser om personer som troligen gör mer praktiskt arbete själv i skogen.